Nyt Badeværelse

Beskrivelse

Tænker I på at få udskiftet jeres nuværende badeværelse? Hos danskgulv, vil vi gerne hjælpe jer fra start til slut. Book et uforpligtende møde med vores bygningskonstruktør, som dagligt sidder med indretning og planlægning. Hvis I vælger os, sørger vi for alt, sammen med vores dygtige samarbejdspartnere. Aalborg, Frederikshavn, Hjørring. 

 

Indretning og idéfase:

  • Det kan være en større opgave at få indrettet sit badeværelse. Der er flere aspekter man skal tage hensyn til, bl.a. lovgivning og materialevalg. Materialerne er udsat for stor fugtpåvirkning, det er derfor vigtigt, at de er af den bedste kvalitet. Vi er specialiseret i alle de forskellige aspekter, der er indenfor området. Hos os får kunden hele pakken samlet, uanset hvilke ønsker man har, så har vi løsningen. Både i form af de flotteste og bedste fliser samt. badeværelsesmøbler.
  • I vores galleri kan der hentes inspiration til indretningen. Eller prøv Appen Pinterest eller på www.pinterest.dk. Se flere 100 forskellige badeværelser med inspiration. 

 

Pris:

  • Vi er skarpe på pris, fordi vi har rigtig gode aftaler vedrørende fliser, inventar og materialer som også kommer kunden til gode. 

 

Planlægning og udførelse:

  • Vi sørger for alt fra start til slut. Et badeværelse hos os tager typisk to uger. Vi sammensætter en løsning som passer til jeres projekt. I kan derfor føle jer trygge i vores hænder.

 

  • Book et uforpligtende møde hos os og hør mere.